Proeflid voor een dag

Ik wil het zweefvliegen proberen!

Voor de enthousiastelingen hebben we bij de ZCR sinds medio 2023 een nieuwe vorm om kennis te maken met het zweefvliegen. Zweefvliegen is namelijk meer dan alleen het vliegen. Er gaat veel mee gepaard, zoals een sterk sociaal clubgevoel, neventaken tijdens een vliegdag op het veld en kansen om je binnen de club verder te ontwikkelen en in te zetten. Wij willen u graag kennis laten maken met dit complete plaatje.

Hiervoor is de optie voor "proeflid voor een dag" tot stand gekomen. Als proeflid voor een dag, zult u meelopen met ervaren leden binnen onze club tijdens een vliegdag, waarbij u alle aspecten van het zweefvliegen te zien krijgt. Ook zult u met onze instructeurs proefles(sen) kunnen maken, afhankelijk van de omstandigheden op desbetreffende dag, zoals het weer en onze startcapaciteit. Om samen een zo goed mogelijke dag te plannen, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. Op deze manier hopen wij u een goed beeld te kunnen geven over wat zweefvliegen bij de ZCR inhoudt en waarom vele van ons "verslaafd" zijn geraakt aan deze hobby.

Proeflid

Om proeflid voor een dag te worden vragen wij een financiële bijdrage van €70, dit om de startkosten voor uw vluchten te dekken. De kans is echter groot dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt en dat u na deze proefdag een proeflidmaatschap (proeflid voor een maand) of gelijk een leerlinglidmaatschap (onbeperkt vliegen voor een jaar) wilt afsluiten. In dit geval komen wij u natuurlijk graag tegemoet met de kosten, en zal de €70 van uw eerste factuur als lid worden verrekend.

Via onderstaand formulier kunt u ons kort vertellen waarom u graag wilt gaan zweefvliegen en in welke tijdsperiode u zou willen beginnen. Wij zullen dan contact met u opnemen om samen een dag te plannen.

Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens: